Voor bedrijven

Laat jongeren kennismaken met de wereld van techniek

Het is leuk én noodzakelijk om kennis en ervaring te delen met jongeren in het voortgezet onderwijs. Op Gastlessen, zó geregeld kan je gastlessen of bedrijfsbezoeken bieden aan scholen in jouw regio.

Laat jongeren ervaren wat techniek is

Een gastles geven in een klas of op jouw eigen locatie is leuk én waardevol. Het laat jongeren ontdekken en ervaren wat techniek is en wat ze ermee kunnen doen. Zo kunnen jongeren een positief en concreet beeld krijgen van de wereld van techniek en technologie. En je kunt mogelijk toekomstige stagiairs of werknemers enthousiasmeren voor de technische werkpraktijk.

Hoe werkt Gastlessen, zó geregeld? Lees hier meer.

De voordelen op een rij

  • Jongeren enthousiasmeren voor techniek en technologie
  • Makkelijk in contact met toekomstige stagiairs
  • In een paar minuten een profiel aangemaakt
  • Jij bepaalt hoeveel activiteiten je biedt en wanneer
  • Kosteloze training
  • Tips en hulpmiddelen

 

Download een white paper

Wil je meer weten over het geven van een gastles of een bedrijfsbezoek? Download hier een white paper met alle tips voor een succesvolle activiteit.

Overtuigd van Gastlessen, zó geregeld?

Meld je makkelijk aan. Zo kom je met scholen uit jouw regio in contact en kan je gastlessen en/of bedrijfsbezoeken organiseren.  

 

Ja, ik meld me aan 

Tips voor succesvolle activiteiten

Op de hoogte blijven?

Wil je nieuws, tips en ervaringsverhalen ontvangen over, onder andere, gastlessen en bedrijfsbezoeken? Schrijf je dan in voor de Nieuwsbrief Jet-Net & TechnetZo blijf je op de hoogte. 


Inschrijven Nieuwsbrief